Vil du
vide mere?
Ring til os
80 200 200
Generic placeholder image

Faktura

Du sender din faktura til os.

Generic placeholder image

Salg

Din faktura sælges til investor.

Generic placeholder image

Betaling

Du modtager betalingen når salget er gennemført.


Dansk Faktura Børs samarbejdspartner

# Revisorer, Banker, brancheforeninger etc.


Finanstilsynet
Finanstilsynet: Finanstilsynets hovedformål er at føre tilsyn med, at den finansielle lovgivning overholdes af de finansielle virksomheder samt af udstedere og investorer på værdipapirmarkedet, samt bidrager til udformningen af den finansielle lovgivning samt indsamler viden om den finansielle sektor.

CFIR
CFIR: (Copenhagen Fintech Innovation and Research): CFIR er en klyngeorganisation for virksomheder, start-ups, universiteter og det offentlige Danmark indenfor Fintech, finans og IT. CFIR udvilker finans-IT-klyngen gennem ambitiøse events, projekter og partnerskaber med internationelt potentiale.

Dansk Crowdfunding Forening
Dansk Crowdfunding Forening (DCF): DCF er en brancheorganisation for crowdfundingbranchen, hvor formålet er at fremme viden, netværk og rammevilkår indenfor alternativ finansiering i Danmark.

PwC
PwC: PwC er en af verdens største revisions- og konsulentvirksomheder med over 180.000 ansatte og aktiviteter i 157 lande.

AL-Finans
AL-Finans: AL Finans er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank som tilbyder finansieringsløsninger inden for lån, leasing og factoring.

SMV Portalen
SMV Portalen: Med SMV-portalen sætter FSR - danske revisorer (brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark), i samarbejde med Økonomi- og Erhvervsministeriet, fokus på SMV segmentets muligheder for at skabe vækst og forretningsudvikling.

VIRK | Startvækst
VIRK | Startvækst: Startvækst er en portal til iværksættere og virksomheder i vækst og drives af Erhvervsstyrelsen i samarbejde med Væksthusene. Væksthusene, som er et samspil mellem kommuner, de regionale vækstforas og Erhvervstsyrelsen, er integreret med hvert deres site.

Dansk Ervherv
Dansk Ervherv (DE): DE er en erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening der repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og transport.

Dansk Industri (DI)
Dansk Industri (DI): DI er en privat erhvervs- og arbejdsgiverorganisation der repræsenterer 10.000 virksomheder i Danmark, som beskæftiger 1 mio. medarbejdere, heraf halvdelen i udlandet. DI's medlemmer fremstiller, distribuerer og handler med varer, service og rådgivning.

# Data


Bisnode
Bisnode: Bisnode er en af Europas førende leverandører af digital forretningsinformation. Koncernen udbyder kredit, marekting- og forretningsløsninger, som hjælper flere end 200.000 virksomheder med at minimere risci, maksimere salg samt med at tage bedre forretningsbeslutninger. Bisnode findes i 19 europæiske lande og har ca. 3000 medarbejdere.

modeFinance
modeFinance: modeFinance er en specialiseret udbyder af finansiel rådgivning samt evaluering af virksomheders kreditværdighed. modeFinance risikoanalyser er uden geografiske grænser, og man er i stand til at leverer en verdensomspændende dækning.

NN Markedsdata
NN Markedsdata NN Markedsdata er en af Danmarks førerende vidensbanker, som via sin kundedatabase bla. hjælper mindre og store virksomheder med at identificere potentialet i markedet gennem dataløsninger af høj kvalitet.

Experian
Experian, RKI: Experians RKI register sikrer danske virksomheder og forbrugere mod uansvarlig kredit. Registret kan bruges forebyggende ved at undgå købsaftaler mod nye dårlige betalere eller opfølgende, hvor virksomheder adviseres, hvis en eksisterende kunde registreres som dårlig betaler.

Statstidende
Statstidende: Statstidende sørger for at man kan finde lovpligtig information med retsvirkning for borgere, virksomheder og myndigheder, samt frivillige offentliggørelser. Informationsleverandørerne til Statstidende er domstolene, advokater, offentlige institutioner og private virksomheder.

CVR.dk
CVR.dk: CVR.dk er statens stamregister for virksomheds oplysninger, og man kan bla. søge på virksomheder og finde CVR-numre, adresser og virksomhedsform m.m.

Tinglysning
Tinglysning: Tinglysning er den offentlige registrering, efterprøvelse og offentliggørelse af rettigheder over fast ejendom, andelsboliger, biler, mv., løsøre og ægtepagter. Tinglysning kan være en betingelse for at rettigheden er gyldig og beskyttet. På digital tinglysning kan man anmelde nye rettigheder eller forespørge på allerede tinglsyte rettigheder.

# NemID / Digital Signatur & betalinger


Signaturgruppen
Signaturgruppen: Signaturgruppen hjælper private og offentlige organisationer med at realisere potentialet og besparelserne i NemID-infrastrukturen.

Danid (NEM ID)
Danid (NEM ID): NemID er en fælles log-in-løsning til bla. danske netbanker og offentlige hjemmesider. NemID drives af firmaet DanID og blev taget i brug i 2010.

Nets
Nets: Nets en nordisk udbyder af betalings-, kort og informationsservices med hovedsæde i Danmark.

Danske Bank
Danske Bank: Danske Bank er Danmarks største bank og finansielle koncern.

NemKonto
NemKonto: NemKonto er en ordning, der medfører at alle de betalinger, en dansk borger eller virksomhed eller forening, modtager fra f.eks det offentlige går ind på én bestemt bankkonto. Alle i Danmark skal have en NemKonto - både borgere, foreninger og virksomheder.

# Fellow alternative finance platforms


GLI Finance Limited
GLI Finance Ltd. (AIM:GLIF): GLIF er et børsnoteret (London Stock Exchange) finansierings selskab der investerer i alternative finansierings platforme der udbyder finansiering til små og mellemstore virksomheder i USA, Storbritannien, Europa og Afrika (sub-Sahara). GLIF investerer også i finansielle løsninger til SMV'er.

BMS Finance
BMS Finance: BMS Finance er et britisk specialiseret finansieringsselskab, som specialiserer sig i at yde senior lån til vækstvirksomheder

CrowdShed: CrowdShed er en platform der forsøger at skabe et mangesidet tilgang til crowdfunding, hvor man både tilbyder reward og donation equity crowdfunding samt lån.

Finexkap
Finexkap: Finexkap er en fransk baseret online fakturabørs der tilbyder driftsfinansiering via fakturasalg til franske SMV'er

Finpoint
Finpoint: Finpoint er en online platform der giver europæiske SMV'er adgang til at forbinde med 60+ långivere i Storbritannien.

FundingKnight
FundingKnight: FundingKnight er en engelsk peer-2-peer platform der forbinder priavte investorer med britiske SMV'er der gerne vil have lån.

Funding Options
Funding Options: Funding Options er en britisk platform der scanner det alternative investerings marked for de bedst egnede finansierings muligheder.

LiftForward
LiftForward: LiftForward er en amerikansk alternativ finansierings platform der hjælper organisationer med et stort antal SMV kunder eller medlemmer med at skaffe finansiering.

MyTripleA
MyTripleA: MyTripleA er den første fuldt regulerede spanske peer-2-peer platform, hvor SMV'er kan skaffe alternativ finansiering fra investorer.

Open Energy Group
Open Energy Group: Open Energy Group er en amerikansk finansierings platform for små og større sol energi projekter.

Ovamba
Ovamba Ovambaer en amerikansk baseret peer-2-peer platform der tilbyder investorer adgang til at tilbyde lån til afrikanske virksomheder i sub-Sahara.

Platform Black
Platform Black: Platform Black er en engelsk fakturabørs til tilbyder driftsfinansiering via fakturaslag til engelske SMV'er.

Proplend
Proplend:Proplend er en engelsk peer-2-peer udlåns platform der har specialiseret sig i udlån til erhvervsejendomme.

Raiseworks
Raiseworks:Raiseworks er en amerikansk markedsplads til tilbyder amerikanske SMV'er adgang til kredit.

Sancus
Sancus: Sancus er en offshore peer-2-peer platform til fokuserer på udlån til iværksættere og mere etablerede virksomheder.

The Credit Junction
The Credit Junction: The Credit Junction er en amerikansk online platform der tilbyder amerikanske SMV'er arbejdskapital og supply chain finansiering.

TradeRiver Finance
TradeRiver Finance: TradeRiver Finance er en engelsk baseret platform der specialiserer sig i trade finance for engelske SMV'er.

TradeRiver USA
TradeRiver USA:TradeRiver USA er en amerikansk online platform der finansiere handel over grænser samt handel mellem virksomheder i USA.

UK Bond Network
UK Bond Network: UK Bond Network er en peer-2-peer obligations platform der hjælper SMV'er med gælds finansiering.