Vil du
vide mere?
Ring til os
80 200 200
Generic placeholder image

Faktura

Du sender din faktura til os.

Generic placeholder image

Salg

Din faktura sælges til investor.

Generic placeholder image

Betaling

Du modtager betalingen når salget er gennemført.


Dansk Faktura Børs. Konkurrencedygtig likviditet på virksomhedernes betingelser

Tanken bag Dansk Faktura Børs

Idéen med Dansk Faktura Børs er at en virksomhed skal være i stand til at udnytte værdien af sine udestående fakturaer til drift og vækst.

Dansk Faktura Børs er ikke et factoring selskab, men en markedsplads hvor virksomheder via en auktion kan sælge sine fakturaer til højstbydende investor. Dermed frigøres likviditet hurtigt og på konkurrencedygtige betingelser.


Kapital uden om bankerne

Dansk Faktura Børs kanaliserer likviditet til virksomheder uden om bankerne, men i modsætning til de eksisterende muligheder er løsningen fleksibel. Der er ingen månedlige abonnements afgifter, intet krav om outsourcing af debitor styring og virksomhederne (sælgerne) er i fuld kontrol under hele forløbet.

Derfor kalder vi det konkurrencedygtig likviditet på virksomhedernes betingelser.


Ny investeringsmulighed

Dansk Faktura Børs tilbyder en ny alternativ investeringsmulighed til professionelle investorer, der ønsker en veldiversificeret portefølje og søger alternative investeringsmuligheder i nuværende "nul rente miljø".

Via Dansk Faktura Børs bliver fakturaer til en ny og tilgænglig aktivklasse.


Direktion og Bestyrelse

Med mange års samlet erfaring indenfor den finansielle sektor så har Dansk Faktura Børs grundlæggere og ledelse den fornødne forståelse af funding problematikken for de små- og mellemstore virksomheder samt forståelsen for hvordan professionelle og institutionelle investorer tænker og agerer.

Direktion og Bestyrelse.

Juri Cetti

Partner, Stifter

Juri Cetti

 • Iværksætter
 • Handel med finansielle produkter
 • Investment banking
 • Cand. Polit. (MSc in Economics)

View Juri Cetti's LinkedIn profileView Juri Cetti's profile

Profil

Hos Nordea Markets havde han titlen af Director og var chef for institutionel aktiehandel i Danmark, mens han hos Saxo-Etrade var Senior Vice President med globalt ansvar for sales & trading. Hans fokus har primært været på institutionel handel med aktier for nordiske børsnoterede selskaber, bla. i midcap og small cap segmentet.

Juri er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet i 1998 og han har 13 års erfaring indenfor investment banking, hvor han har arbejdet som aktiehandler for Svenska Handelsbanken Markets, Cheuvreux Nordic (Credit Agricolé) i Stockholm, Nordea Markets samt Saxo-Etrade.


Kasper Oldby

Partner, Stifter

Kasper Oldby

 • Iværksætter
 • Corporate Finance
 • MSc in Applied Economics and Finance
 • MSc in Computer Science

View Kasper Oldby's LinkedIn profileView Kasper Oldby's profile

Profil

Kasper har de sidste års tid arbejdet som uafhængig rådgiver for virksomheder og professionelle rådgivere i forbindelse med køb og salg af virksomheder og andre strategiske transaktioner.

Kasper har 5 års erfaring indenfor investment banking, hvor han har arbejdet som associate i Nordea Corporate Finance og Analyst i Morningstar. Kasper har som Associate i Nordea Corporate Finance fået dybdegående erfarenhed med køb og salg af virksomheder og aktiemarkeds relaterede transaktioner.

Kasper har været involveret i opstarten af et par forskellige koncepter, herunder en af Nordens største hosting virksomhed.

Kasper er uddannet Cand.merc i Applied Economics and Finance fra Copenhagen Business School og Cand.IT i softwareudvikling fra IT universitetet i København.Jan Becher

Bestyrelse

Jan Becher

 • Asset based financing
 • Factoring
 • Leasing
 • Kreditforsikring

View Jan Becher's LinkedIn profileView Jan Becher's profile

Profil

Jan Becher har arbejdet med finansiering af små- og mellemstore virksomheder, specielt factoring, i næsten 40 år heraf ca. 30 år på direktionsniveau. Igennem sin karriere har Jan bl.a. forestået to nyetableringer af factoringselskaber samt stået i spidsen for fusionen af de selskaber der i 1990 blev til Unifactoring (nu Nordea Finans) som han var Administrerende Direktør for fra 1991 til 1999.

I 1999 blev Jan valgt til Generalsekretær og CEO for en verdensomspændende sammenslutning af førende finanshuse, International Factors Group (Belgien), som har ca. 150 medlemmer i ca. 60 lande. Jan bestred denne stilling indtil 2005, hvor han returnerede til Danmark. Som Generalsekretær har Jan bl.a. medvirket til introduktionen af factoring og andre commercial finance produkter i de tidligere Østeuropæiske lande og i BRIC landene.

I perioden 2005 – 2008 var Jan underdirektør i Coface Finans med ansvar for kreditforsikring og internationale forretninger.

Foruden hvervet som bestyrelsesmedlem i Dansk Faktura Børs driver Jan nu sin egen konsulentvirksomhed med speciale i etablering og turn-around af (specielt) finansielle servicevirksomheder.

Jan har studeret Samfundsfag og Jura på Københavns Universitet.


Nicholas Liebach

Formand for bestyrelsen

Nicholas Liebach
 • Selskabsret
 • Insolvens og rekonstruktion
 • Erhvervsretlige forhold
 • Køb og salg af virksomheder

View Nicholas Liebach's LinkedIn profileView Nicholas Liebach's profile

Profil

Nicholas Liebach er advokat og partner i advokatfirmaet Skau Reiurth Baltzer Liebach og har tidligere været ansat hos Plesner Advokatfirma.

Nicholas rådgiver nationale og internationale virksomheder om danske og internationale erhvervsretlige forhold med særlig fokus på selskabs- og kontraktsret, virksomhedsoverdragelser og kommerciel tvistløsning.

Endvidere beskæftiger han sig i særlig grad med rekonstruktion af kriseramte virksomheder, akkord og anden insolvensret, herunder likvidation, konkursbehandling samt førelse af omstødelsessager.

Nicholas Liebach er en aktiv underviser inden for sit felt og er ansat som ekstern lektor i faget selskabsret (kapitalselskaber) på Københavns Universitet og har endvidere fungeret som underviser i aftale-, købe-, erstatnings,- og ejendomsret ligeledes på Københavns Universitet.