Vil du
vide mere?
Ring til os
80 200 200
Generic placeholder image

Faktura

Du sender din faktura til os.

Generic placeholder image

Salg

Din faktura sælges til investor.

Generic placeholder image

Betaling

Du modtager betalingen når salget er gennemført.


I nyhederne. Udsnit fra pressen mv. Seneste nyheder omkring Dansk Faktura Børs

GLI Finance Limited announces first European investment in crowdfunding platform, Dansk Faktura Børs
GLI Finance Limited, a specialist lender to small and medium sized businesses, today announces that it has completed its first Continental European investment in the crowd-funding sector, in the Danish crowd-funding platform, Dansk Faktura Børs. In return for the investment GLIF will have a 5% share in the business.

GLI Finance
Read the press release

PwC har indåget et samarbejde med Dansk Faktura Børs
PwC har indgået en samarbejdsaftale med Dansk Faktura Børs om at henvise virksomheder, som ønsker at styrke deres likviditet. Dansk Faktura Børs tilbyder en professionel og uafhængig markedsplads, hvor din faktura sælges efter auktionsprincippet til en markedsbaseret pris. Fakturaerne købes af professionelle investorer.

Læs om samarbejdet her

Dansk Faktura Børs runder 200 mio. kr. i omsætning
"Siden åbningen af Dansk Faktura Børs i 2012 har platformen kørt 3.000 fakturaer igennem systemet, gennemført 2.000 auktioner og omsat fakturaer for i alt 200 mio. kr."

Finanswatch, den 22. december 2015

Rift om rebellers knowhow i finanssektoren
Dansk Faktura Børs bliver i dagens udgave af Børsen omtalt (og citeret) som en af "digitale rebeller", der udfordrer bankerne.

Børsen, den 18. december 2015

København som nordisk Fintech-hub
København vil gerne være et nordisk "fintech" centrum og det bakker Dansk Faktura Børs selvfølgelig op om, hvorfor vi medvirker i denne video lavet af Copenhagen Fintech Innovation and Research - CFIR

CFIR, 3. december 2015

Store virksomheders bølle metoder presser vækstlaget
Dansk Faktura Børs er blevet interviewet til Ugebrevet Mandag Morgen der idag sætter fokus på at mange virksomheder hæmmes af lange betalingsfrister og forsinkede betalinger fra kunder, og at det Især er det offentlige som overskrider fristen.

Ugebrevet Mandag Morgen, den 23. november 2015

Fakturabørs har omsat for 200 mio.kr.
Økonomisk Ugebrev sætter i denne uge fokus på finansiering uden om bankerne og de skriver bla. om Dansk Faktura Børs. "Tidligere havde bankerne nærmest monopol på at yde finansiering, mens der i f.eks. USA er et helt andet kapitalmarked uden om bankerne. Det er en bevægelse i den retning vi nu ser, men jeg tror ikke det betyder at bankerne helt forsvinder," siger Kasper Oldby, partner hos Dansk Faktura Børs A/S.

Økonomisk Ugebrev, den 21. september 2015

Andre veje til finansiering end virksomhedsobligationer
De Konservative var igår ude og kræve statsgarantier til virksomhedsobligationer for at hjælpe danske små og mellemstore virksomheder. Men hvorfor ikke hellere bakke op om de nye alternative løsninger som markedet selv har fundet frem til? Derfor er vi blevet interviewet om dette til Finanswatch.

Finanswatch, 9. september 2015

Crowdfunding og mulighederne ved online finansiering
I august udgaven af Finans/Invest blev der sat fokus på crowdfunding og mulighederne for online finansiering i Danmark. Og de nævner selvfølgelig også Dansk Faktura Børs.

Finanswatch, 7. september 2015

Investeringer i finansiel teknologi boomer
Ugebrevet Mandag Morgen skriver idag om investeringer i danske FinTech startups - deriblandt Dansk Faktura Børs.

Ugebrevet Mandag Morgen, 18. maj 2015

Dansk Faktura Børs valgt som udbyder til Danske Maritime's finansieringsportal
Danske Maritime, branche- og arbejdsgiverforening for leverandører af maritimt udstyr og skibe, har i dag lanceret www.finansieringsportal.dk hvor der blandt andet sættes fokus på alternativ finansiering. Dansk Faktura Børs er med som udbyder på portalen.

Danske Maritime, den 12. maj 2015

Dansk Faktura Børs præsenterede på DI's Kapital Markedsdag
Dansk Faktura Børs præsenterede på Dansk Industri's Kapitalmarkedsdag 2015 i Kolding den 4. juni, hvor temaet var "Finansier din virksomhed - på nye måder".

Dansk Industri, den 7. maj 2015

Banker afskærer virksomheder fra alternative finansiering
Vi har været i mange situationer, hvor banken afviser, at virksomheden kan sælge deres fakturaer. Også selv om provenuet indgår på virksomhedernes kassekredit,« siger direktør Juri Cetti, partner i Dansk Faktura Børs

Berlingske Business, den 6. april 2015

Længere betalingstider presser små virksomheder til jagt på kontanter
"Firmaer sælger og belåner fakturaer for 78 milliarder" står der på forsiden af Børsen i dag, og på side 11 kan man læse et interview med en af vores tilfredse kunder samt et interview med Dansk Faktura Børs.

Børsen, den 17. februar 2015
Dansk Erhverv Hvis du får nej i banken - hvad så ? med Dansk Faktura Børs

Hvis du får nej i banken, hvad så?
Vi skal ikke forvente bedre betalingsfrister. De forlængede frister er kommet for at blive. Tendensen i udlandet er endnu længere betalingsfrister.

Dansk Erhverv, den 22. januar 2015 Link

Mit 2015: Vi har kun kradset overfladen.
Om 10 år skulle det gerne være sådan, at vi overhovedet ikke bruger ordet alternativ om denne form for finansiering. Det er jo blot en smartere, hurtigere og mere fleksibel måde at gøre tingene på.

Finanswatch, den 29. december 2014 Link til artikel
Dansk Faktura Børs Margrethelund

Fakturasalg gav Margrethelund vokseværk
Jyllands-Posten har i dag et indstik hvor man sætter fokus på finansiering og vækst, og i den forbindelse bringer de en artikel om hvordan Dansk Faktura Børs har hjulpet SME virksomheden Margrethelund Nedbrydning.

Jyllandsposten, den 27. november 2014

Banker har efterladt huller i kapitalmarkederne
Fakturahandel er et alternativ til decideret gældsudstedelse. Det danske selskab Dansk Faktura Børs udbyder fakturahandel, hvor virksomheder kan sælge deres udestående hos andre virksomheder til investorer. Investorerne kan byde på fakturaen, som så går til den, der byder højst. Fakturaerne bliver typisk solgt i kurs 98 til kurs 99,75.

Finanswatch, den 24. november 2014 Link til artikel

Danske selskaber var tæt på crowdfundingens Oscar
Det lykkedes ikke for de to danske selskaber at hive en AltFi statuette hjem, da de blev uddelt i London. Men stifteren og partneren i Dansk Faktura Børs kalder det en kæmpe anerkendelse, at udlandet har fået øjne op for crowdfunding og alternativ finansering i Danmark.

Finanswatch, den 26. september 2014 Link til artikel

Dansk Faktura Børs på vej med euro-ekspansion
Bakket op af en international investor satser Dansk Faktura Børs nu på at være med helt fremme i frontlinjen i den internationale bølge, der handler om at skabe nye internetbaserede finansieringsformer i større skala. Velkendt er det, at de traditionelle banker de kommende år kan blive udfordret af innovative start ups inden for finansiel virksomhed, eksempelvis knopskud på stærke internationale distributionskanaler som Google og Facebook.

Økonomisk Ugebrev, den 25. september 2014 Link til artikel

The AltFi Frontline: "A Continental Disparity"
Dansk Faktura Børs omtalt i denne artikel som et eksempel på en af de få "alternative finance" / "market lending" selskaber der er i Europa vs. USA og UK.

AltFi.com, den 20. juli 2014 Link til artikel

Firmaer belåner fakturaer som aldring før
Lange kredittider hos store selskaber og stigende behov for likviditet skaber opsving i factoringbranchen. "Forlængede kredittider har sammen med det forhold, at vi er blevet mere kendt, været med til at skabe mere volumen i vores forretning«, siger direktør Kasper Oldby fra Dansk Faktura Børs.

Berlingske Business, den 11. juni 2014 Link til artikel

Kom og hør om Dansk Faktura Børs når vi præsenterer på DI's konference om finansiering den 8. april 2014 i Industriens Hus
Virksomheder behøver kapital for at vokse. Men de senere år har det været vanskeligt for mange at få et lån i banken på konkurrencedygtige vilkår. Heldigvis er der en række alternative kilder til finansiering. Kom og hør om de mange spændende nye muligheder, hvad enten din virksomhed skal forbedre sin likviditet eller skaffe ny kapital på DI's konference om finansiering den 8. april 2014.

Tilmeld dig konferencen

Dansk Faktura Børs sætter alternativ finansiering på Danmarkskortet
I USA finansieres 80% af erhvervslivet udenom bankerne, men i Europa er det lige modsat. Det har Juri Cetti og Kasper Oldby luret, og derfor har de startet Dansk Faktura Børs.

Trendsonline, den 10. marts 2014 Link til artikel

AltFi.com: "The Investor Betting Big on Alternativ Finance"
Interview med vores nye aktionær, GLI Finance Ltd., vedr. hvorfor de har investeret i "alternative finance" platforme og i Dansk Faktura Børs (omtalt som European Receivables Exchange i artiklen)

AltFi.com, den 20. februar 2014 Link til artikel

Engelsk firma køber bid af Dansk Faktura Børs
Dansk Faktura Børs, der er et alternativt finansierings selskab, sælger 5 pct. af virksomheden til engelske GLI Finance Ltd. Medejer Juri Cetti ser det som en blåstempling af forretningen.

Finanswatch, den 19. februar 2014 Link til artikel

Bureauer sælger fakturaer billigt
Huset Markedsføring bringer i dag en artikel om Dansk Faktura Børs i deres nyhedsbrev.

Huset Markedsføring, den 28. januar 2014 Link til artikel

Hør om Puggaards Service erfarenhed med fakturasalg
PwC (Magasinet Update) bringer i denne måned en artikel om Dansk Faktura Børs. Download og læs artiklen "Sælg din faktura: Et alternativ til din nuværende finansiering"

PwC Magasinet Update, Nr. 2 / Vinter 2014

Bureauer sælger fakturaer
Danske annoncører strammer kreditskruen så meget, at flere og flere bureauer nu sælger deres tilgodehavender med tab på fakturabørser. Er det mon en farbar vej for branchen?

Huset Markedsføring, den 28. januar 2014

Dansk Faktura Børs gæst i Millionærklubben
Dansk Faktura Børs var gæst i Millionærklubben på Radio 24/7 den 6/11. Hør mere om det nye kapitalmarked for små og mellemstore virksomheder. Indslaget starter 15 min. og 50 sek. inde i programmet.

Dansk Faktura Børs, den 6. november 2013 Lyt til indslaget

Board Forum-arrangement
Mød Dansk Faktura Børs når vi præsenterer på PwC Board Forum 2013 i 6 forskellige byer i perioden 29. maj til den 11. juni.

Dansk Faktura Børs, den 27. maj 2013 Klik her og tilmeld dig

En børs med lutter vindere
Små og mellemstore virksomheders behov for adgang til likviditet er vokset, mens investorer jagter bedre afkast. I det krydsfelt er Dansk Faktura Børs stiftet som et alternativ til bankerne af de to tidligere Nordea-medarbejdere Juri Cetti og Kasper Oldby.

Nyhedsbrevet Finans, den 22. april 2013

Hvor skal virksomhederne hente finansieringen, når bankerne lukker for kassen?
Berlingske Business Magasin gennemgår fire alternative muligheder nåt børsnotering, erhvervsobligationer, salg af fakturaer og vækstlån.

Berlingkse Business Magasin, den 21. februar 2013

"Fakturabørsen" omtalt i TV Avisen
Fakturabørsen" omtalt i DR TV Avisen idag samt interview med en af vores tilfredse kunder.
(Første indslag TV Avisen).

DR TV Avisen, den 25. januar 2013

Portræt af Dansk Faktura Børs

Startopmagasinet.dk, december 2012

"Faktura Børs: Amerikanske finansieringsvaner på vej"
"I USA finansieres op mod 80 pct. af erhvervslivet uden om bankerne, og de tilstande er Danmark også på vej mod, siger Juri Cetti. Han er partner i og medstifter af den første danske fakturabørs, Dansk Faktura Børs, som netop tilbyder virksomheder en alternativ form for finansiering."

Børsen.dk, den 17. oktober 2012

"Undgå kreditklemme - sælg din faktura"
"Små virksomheder med tilgodehavende hos kunder kan gå alternative veje for at få betaling for fakturaer. Konceptet er, hvad det lyder som: En børs, hvor fakturaer sælges og købes ud fra almindelige markedsprocedurer."

Børsen.dk, den 17. oktober 2012

økonomi for dummies - med Huxi (og Karen) 6:8
Dansk Faktura Børs er med i programmet "økonomi for dummies - med Huxi (og Karen)" på DR2. Se udsendelsen online - indslaget starter 12:20 ind i programmet.

DR2,
den 16. oktober 2012

"Ny børs handler fakturaer"
"Sæt fakturaen under auktionshammeren og undgå at ramme kassekreditfælden. Sådan lyder tilbuddet fra to tidligere bankfolk, der vil skaffe kapital ud til små virksomheder."

Dagbladet Sjællandske, den 9. august 2012

"Ny fakturabørs kan tilvejebringe driftsfinansiering"
"Såvel virksomheder med likviditetsudfordringer som investorer på jagt efter alternative investeringsobjekter er i kundemålgruppen for virksomheden Dansk Faktura Børs, der tidligere på året åbnede som digital markedsplads for handel med fakturaer.

- Vi har lanceret platformen for at kunne tilbyde markedet et alternativ til de eksisterende kanaler til finansiering og investering. Der er jo trods alt masser af penge derude, og hvis investorerne gennem vores online fakturabørs kan hjælpe virksomheder med at fremskaffe kapital, kan vi få en børs, hvor alle vinder, siger Juri Cetti, der sammen med kollega Kasper Oldby, stør bag initiativet."

Byggeteknik, den 1. juni 2012

"Sælg din faktura"
"Nu kan danske virksomheder sælge deres faktura gennem Dansk Faktura Børs, der sker som en slags alternativ finansiering, hvor virksomheder kan opnå likviditet ved at sælge deres faktura, ganske vist til en lavere pris."

Dansk Industri, den 31. maj 2012

"Bankfolk åbner Danmarks første børs for fakturaer"
"Juri Cetti og Kasper Oldby mener, at de har en løsning på små og mellemstore virksomheders problemer med at skaffe likviditet.

Hårde lånevilkår plager erhvervslivet i Danmark. Bankerne har travlt med at nedbringe deres udlån, og betalingstiderne for leverandører til store virksomheder bliver stadig længere. Samtidig gør lave statsrenter det mere end vanskeligt at få et fornuftigt afkast på korte investeringer. Netop denne kombination ser to københavnske bankfolk store muligheder for at vende til en gevinst for alle parter."

Jyllandsposten, den 29. maj 2012

"Sælg dine ubetalte fakturaer og tjen penge"
"Nu kan du sælge dine fakturaer på en online markedsplads og forbedre virksomhedens likviditet.

Mange banker er rigtig svære at tale med i disse tider. Pengekassen er smækket i og for mange virksomheder kan det betyde, at de bliver nødt til at skaffe kapital på det grå eller det begsorte lånemarked med tårnhøje renter for at skabe likviditet til driften. Det er dog ofte en stakket frist at frekventere den ende af lånemarkedet.

Nu er der imidlertid opstået en helt ny mulighed for at skaffe likviditet helt uden om bankerne og den kedelige ende af det private lånemarked."

Ekstrabladet.dk, den 10. maj 2012

"Sælg dine fakturaer og kom ud af kreditklemmen"
"Du kan løsne lidt på kreditklemmen ved at sælge dine fakturaer på online markedsplads.

Mange banker er rigtig svære at tale med i disse tider. Pengekassen er smækket i og for mange virksomheder kan det betyde, at de bliver nødt til at skaffe kapital på det grå eller det begsorte lånemarked med tårnhøje renter for at skabe likviditet til driften. Det er dog ofte en stakket frist at frekventere den ende af lånemarkedet."

MesterTidende.dk, den 8. maj 2012

"Få penge uden om banken: Sælg dine fakturaer"
"Nu kan du sælge dine fakturaer på online markedsplads og forbedre virksomhedens likviditet. Mange banker er rigtig svære at tale med i disse tider. Pengekassen er smækket i og for mange virksomheder kan det betyde, at de bliver nødt til at skaffe kapital på det grå eller begsorte lånemarked med tårnhøje renter for at skabe likviditet til driften."

Nu er der imidlertid opstået en helt ny mulighed for at skaffe likviditet - helt uden om bankerne og den kedelige ende af det private lånemarked."

MesterTidende, den 2. maj 2012

"Ny virksomhed vil skaffe likviditet til industrien"
"Kasper Oldby og Juri Cetti har startet en fakturabørs, hvor virksomheder kan skaffe midler til driftsfinansiering ved at sælge deres fakturaer til professionelle investorer.

Mange virksomheder oplever, at det er endda særdeles vanskeligt at gå i banken og låne penge til driften, selv om ordrebogen ser fornuftig ud. Det vil de to iværksættere Kasper Oldby og Juri Cetti gøre noget ved."

Metal-supply.dk, den 2. maj 2012 Link til artikel

"New online receivables exchange launches in Denmark"
"Dansk Faktura Børs A/S, a receivables exchange based in Denmark, has recently been launched by business partners Kasper Oldby and Juri Cetti.

Both co-founders have a background in investment banking, and met at Nordea Bank, where Oldby worked in corporate finance and Cetti was head of institutional equity sales.

On the board of Dansk Faktura Børs are Attorney Nicholas Liebach and Jan Becher, the former Secretary General & CEO of International Factors Group (IFG) from 1999 to 2005. Becher has worked within factoring for approximately 40 years, 30 years of which has been at an executive level.

According to the newly founded Danish company, the primary reasons for launching a receivables exchange in Denmark are that:

  1. the Danish banks have been hard hit by the financial crisis, which means that companies are having a hard time obtaining any kind of operational funding;
  2. payment conditions by the large clients (debtors) are in many cases 60 to 90 days;
  3. institutional investors are looking for alternative investments in this zero interest environment.

Dansk Faktura Børs has developed an online receivables trading platform, and now has a pre-commitment from domestic and foreign buyers, and alliances with seller networks."

Factorscan.com, den 11. april 2012 Link til artikel

Sælg din faktura på auktion of få likviditeten tilbage
Er din virksomhed træt af, at lege bank for kunderne med lange kreditter, så tilbyder en ny dansk virksomhed, at man kan sælge sine fakturaer på auktion og få pengene 48 timer efter. Men hvorfor er det en god idé? Mød Juri Cetti fra Dansk Faktura Børs.

Berlingske Business TV, den 21. februar 2012

Nu kan du sælge dine fakturaer over børsen
Denne udvikling er baggrunden for, at to iværksættere med baggrund i den danske finanssektor nu lancerer en egentlig fakturabørs over nettet, hvor virksomheder kan sælge deres fakturaer til investorer. Fakturabørsen verificerer køber og sælger og afregner med partnerne mod en handelskommission.

Berlingske Tidende, den 21. februar 2012

Dansk Faktura Børs i Børsen

Nordea-folk starter Danmarks første fakturabørs
De to tidligere Nordea-medarbejdere Juri Cetti og Kasper Oldby åbner nu en ny børs, hvor leverandører kan sælge deres tilgodehavender til højestbydende.

Børsen.dk, tirsdag den 21. februar 2012

Tidligere Nordea-folk lancerer fakturabørs
En ny børs er åbnet, hvor leverandører kan sælge deres fakturaer til højestbydende. Formålet er at likviditetspressede firmaer kan hente penge til eks. lønninger, hvis debitor har lang betalingsfrist og kassen er tom.

Finanswatch.dk, den 21. februar 2012