Vil du
vide mere?
Ring til os
80 200 200
Generic placeholder image

Faktura

Du sender din faktura til os.

Generic placeholder image

Salg

Din faktura sælges til investor.

Generic placeholder image

Betaling

Du modtager betalingen når salget er gennemført.


FAQ . Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har kunder med lange betalingsfrister så kan du vælge at blive betalt med det samme for det arbejde du har udført i stedet for at vente 30, 60 eller 90 dage.

Uanset om du har en midlertidig behov for likviditet i dit firma, eller du har brug for likviditet til at øge væksten, så kan du sælge dine fakturaer via Dansk Faktura Børs og få adgang til likviditet med det samme. Samtidig opnår du den bedst mulige pris for dine fakturaer.

Alle virksomheder der har kunder med lange betalingsfrister. Man skal være godkendt som sælger og godkendelsen tager typisk 1 dag. Tilmeldingen er gratis.

Du indsender de fakturaer du ønsker at sælge og angiver dine salgsbetingelser. Vi opretter auktionen for dig hvorefter køberne konkurrerer om at købe dine fakturaer. Auktion afholdes typisk indenfor 1 dag.

Når auktionen er afsluttet går der typisk 1-2 dage inden du modtager pengene.

Da Dansk Faktura Børs er en børs med mange købere får du markedsprisen for dine fakturaer. Kursen afhænger at kvaliteten på dine fakturaer. Kursen ligger typisk mellem 98 og 99 for 30 dage.

Nej der er intet krav. Du kan sælge enkelte fakturaer efter behov eller løbende.

Nej, når du sælger fakturaer via Dansk Faktura Børs behøver du ikke stille kaution. Køberen overtager risikoen på den købte faktura.

Når du bliver godkendt som sælger, giver du Dansk Faktura Børs fuldmagt at meddele din kunde (denuntiation) at betalingen skal ske direkte til køber eller Dansk Faktura Børs.

Når auktionen er afsluttet fremsender vi et auktionsresumé/bogføringsbilag til dig. Når du sælger en faktura til en rabat opstår der en omkostning som er fradragsberettiget for dit selskab.

Du betaler en handelskommission for succesfulde auktioner. Kommissionsstrukturen er beskrevet i detaljer her.